Små strul

Om du lagt en order och inte mottagit denna ifrån förra torsdagen så är det utav en anledning att den inte är iväg skickad, varit lite strul på den fronten och blir tvungen plocka ner annonserna tills vidare, ber om ursäkt för vi inte kunnat meddela tidigare, varit mycket!

Kika forumet så ser ni hur ni får tillbaka era coins, är tillbaka inom några veckor men förstår att ni inte vill vänta så givetvis skickar vi era coins åter!, kika forumet som sagt för info om hur refundn går tillvägan!

2019-05-02 Från detta datumet tills nu = kontakta oss, allt innan det skall vara iväg som vanligt

DMT annonserna kommer vara framme senast början utav nästa vecka för er som väntar, kommer gå beställa DMT / Changa tills vidare som vanligt utan delays!

Lämna Meddelande

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *